Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως απ' όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει στην καριέρα του, η Τότεναμ είναι η μοναδική για την οποία δεν νιώθει πολλά.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως απ’ όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει στην καριέρα του, η Τότεναμ είναι η μοναδική για την οποία δεν νιώθει πολλά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο:

«Ο μόνος σύλλογος στην καριέρα μου για τον οποίο δεν νιώθω ακόμα πολλά είναι η Τότεναμ. Μάλλον επειδή το γήπεδο ήταν άδειο την εποχή του κορονοϊού και επειδή ο πρόεδρος Λέβι δεν με άφησε να παίξω τον τελικό και να κερδίσω το τρόπαιο. Αλλά είναι το μόνο κλαμπ στη ζωή μου.

Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παίζουμε έναν τελικό κάθε εβδομάδα. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, αλλά τους παίκτες και τους οπαδούς. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τους παίκτες να κερδίσουν και να προσπαθήσουν να πάρουν αυτό που περιμένουν οι οπαδοί. Θέλουμε να παίξουμε και θα είμαστε εκεί την Τετάρτη για να παίξουμε γι’ αυτό.

Έχω βελτιωθεί από τότε που έπαιξα στον πρώτο μου τελικό (πριν 21 χρόνια με την Πόρτο), αλλά έχω το ίδιο DNA, δεν θέλω πίεση, αλλά μόνο την ευχαρίστηση να παίζω στον τελικό, σκεπτόμενος το ταξίδι που κάναμε.

Ο προπονητής βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Όταν χάνεις το κίνητρο πρέπει να σταματάς, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!