Η οικοδέσποινα του φετινού φάιναλ φορ της Euroleague ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ρόλαντς Σμιτς.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας έχει… ρίξει τα δίχτυα της για την απόκτηση του Ελληνο-Καναδού Νάζαρεθ «Ναζ» Μήτρου-Λονγκ (σ.σ. για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός) για την ενίσχυσή της στον άσο και την ίδια ώρα προχωρά σε ανανεώσεις με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ της. Ρόλαντς Σμιτς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η οικοδέσποινα του φετινού φάιναλ φορ της Euroleague, που αποκλείστηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ, ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ρόλαντς Σμιτς.  Ο 27χρονος Λετονός σμολ φόργουορντ θα φορά την πράσινη φανέλα της λιθουανικής ομάδας έως τις 30 Ιουνίου 2026. Ο Σμιτς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Ζαλγκίρις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχοντας σε 37 αγώνες Euroleague 9,7 πόντους και 4,7 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τη Ζαλγκίρις, ο Σμιτς δήλωσε: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Λιθουανίας, αλλά η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ικανοποιημένοι που θα μείνουμε στο Κάουνας. Εδώ οι παίκτες έχουμε όλα τα εφόδια, έχουμε απίστευτη βάση φιλάθλων. Οπότε θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω. Επιπλέον, θα αγωνίζομαι σε ένα οικείο περιβάλλον, είμαι κοντά στο σπίτι και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!