Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μάικλ Γουίνγκερ, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα και να διευθύνει τους Ουίζαρντς.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μάικλ Γουίνγκερ, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα, για να γίνει πρόεδρος της «Monumental Basketball», κάτι που του παρέχει την πλήρη ηγεσία των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ανέφερε το ESPN την Τετάρτη.

Ο Γουίνγκερ θα αντικαταστήσει τον πρόεδρο και τζένεραλ μάνατζερ, Τόμι Σέπαρντ, ο οποίος απολύθηκε στις 19 Απριλίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 43χρονος παράγοντας, θα αποκτήσει επίσης, τον έλεγχο των ομάδων Ουάσινγκτον Μιστίκς (WNBA) και Κάπιταλ Σίτι Γκο-Γκο (G-League).

Ο Γουίνγκερ ήταν ο τζένεραλ μάνατζερ των Κλίπερς από το 2017, ενώ είχε επίσης, ρόλους στο front office, στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!