Η «Marca» αναφέρθηκε στα βήματα που δεν έδωσαν οι διαιτητές στον Σέρχιο Γιουλ στην τελευταία φάση του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 79-78 τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Γιουλ 

Πολλές συζητήσεις και εξίσου πολλές αναλύσεις έχουν γίνει τις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης. Εκεί όπου ο Σέρχιο Γιουλ φαίνεται να κάνει βήματα πριν πετύχει το νικητήριο καλάθι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η «Marca» αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη φάση και έδωσε μία εξήγηση για την απόφαση των διαιτητών να μην καταλογίσουν την παράβαση:

«Οι διαιτητές θα μπορούσαν να σφυρίξουν, αλλά δεν θα το έκαναν ποτέ σε αυτή τη φάση, στο τελευταίο παιχνίδι της Euroleague. Γιατί; Γιατί στάθηκαν στο κριτήριο του πλεονεκτήματος και του μειονεκτήματος. Ο Γιουλ δεν εκμεταλλεύθηκε αυτή την κίνηση κι ο Παπανικολάου δεν βρέθηκε σε μειονεκτική θέση.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο 47.3 των κανονισμών της FIBA, οι διαιτητές δεν πρέπει να διακόπτουν άσκοπα το παιχνίδι για επαφή ή παράβαση που είναι τυχαία και δεν δίνει στον αθλητή πλεονέκτημα ή μειονέκτημα απέναντι στον αντίπαλό του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!