Ξεκάθαρος και απόλυτος όσο αφορά το μέλλον του ήταν ο Λουίς Πάλμα.

Δεδομένο έχει ο Λουίς Πάλμα πως θα αποχωρήσει από την Άρη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο Λουίς Πάλμα απάντησε:

«Από το 1 έως το 100, θα αλλάξεις ομάδα» απάντησε χωρίς δισταγμό: «1000».

Παρόλα αυτά δεν αποκάλυψε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε ερώτηση ποια λίγκα προτιμάει, ο Πάλμα απάντησε: «Βέλγιο, Ισπανία, Αγγλία, Σκοτία και Ολλανδία»

Η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς παραμένει… ζεστό. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως εκτός της Ρέιντζερς, Γάνδη και Άντερλεχτ από το Βέλγιο, Ντινάμο Κιέβου, Μπέρνλι και Λιντς από την Αγγλία, τον έχουν επίσης στα ραντάρ τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.