Θέση στο τζάμπολ του 2ου ημιτελικού της Basket League, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, παίρνει ο Ολυμπιακός.

Θέση στο τζάμπολ του 2ου ημιτελικού της Basket League, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, παίρνει ο Ολυμπιακός (25/5, 19:15), στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τον τελικό της Euroleague, στο Κάουνας την περασμένη Κυριακή (21/5).

Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα (22/2) το απόγευμα και είχε λίγες ημέρες να ξεκουραστεί πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για ν’ αντιμετωπίσει την ομάδα του Φώτη Τακιανού. Η ομάδα του Πειραιά έχει το προβάδισμα (1-0) μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι (83-65) που έγινε στο ΣΕΦ και θέλει να κάνει το 2-0 για να βρεθεί μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Mετά τον οδυνηρό τρόπο της απώλειας του 4ου ευρωπαϊκού τροπαίου του, από το εύστοχο σουτ του Σέρχιο Γιουλ, 3,2΄΄ πριν τη λήξη στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει ήδη το Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν και το Κύπελλο Ελλάδας. Εκτός Basket League για τα πλέι οφ, έχει αφήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τον Αϊζάια Κέιναν. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να φέρει τη σειρά στα ίσια, με μία πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στο μεταξύ, άλλαξε η ώρα έναρξης του 3ου μεταξύ τους αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (28/5), στο ΣΕΦ. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 19:05 αντί στις 19:15, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!