Viral έγινε στα social media το ξεκαρδιστικό παιχνίδι του Γιάννη και του Άλεξ Αντετοκούνμπο με «γκελάκια» και κεφαλιές

YouTuber έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό ο Άλεξ Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, στο τελευταίο του VIDEO φιλοξένησε τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο για να παίξουν H.O.R.S.E ή όπως το ονόμασαν για να ταιριάζει περισσότερο στην οικογένειά τους, F.R.E.A.K.

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσε από νωρίς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τα «ελάφια» φέτος, και πέρασε λίγο χρόνο για να παίξει μαζί με τον μικρό του αδερφό όπως στα παιδικά τους χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι ξέφυγε από τα μπασκετικά «πλαίσια» με τον Γιάννη να σημειώνει:

«Θα σας κάνω τον Χάλαντ, τον Εμπαπέ, τον Λιονέλ Μέσι, τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο» και ξεκίνησε να κάνει «ποδαράκια» και κεφαλιές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!