Αύριο θα διεξαχθεί η κλήρωση για το φημισμένο γαλλικό τουρνουά, Ρολάν Γκαρός, και θα μάθουν τους αντιπάλους τους Σάκκαρη και Τσιτσιπάς.

Αύριο το μεσημέρι (15:00) θα διεξαχθεί η κλήρωση για το φημισμένο γαλλικό τουρνουά, Ρολάν Γκαρός, και θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο Νο 8 του ταμπλό του τουρνουά και τον Τσιτσιπάς στο Νο 5.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τον 25χρονο πρωταθλητή αυτή θα είναι η 7η συμμετοχή στο Παρίσι με τις κορυφαίες στιγμές να είναι ο ημιτελικός του 2020 και φυσικά ο τελικός του 2021, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τους «16» του τουρνουά.

Επίσης για την Σάκκαρη θα είναι η 7η συμμετοχή με μεγαλύτερη επιτυχία της να είναι η συμμετοχή της στα ημιτελικά του τουρνουά το 2021. Οι αγώνες για το κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός θα ξεκινήσουν την Κυριακή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!