Ο Ματς Χούμελς υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο -έως το 2024- με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Ματς Χούμελς υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο -έως το 2024- με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έτσι ο 34χρονος αμυντικός θα ξεκινήσει την 14η σεζόν του με τους «κιτρινόμαυρους» τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλοι γνωρίζουν πόσο διασκεδάζω να παίζω στο “Signal Iduna Park” μπροστά στους οπαδούς μας», δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. «Η απόφαση δεν ήταν εύκολο να παρθεί. Ήταν μια μακρά διαδικασία, όπου ζύγισα τα υπέρ και τα κατά. Τώρα, στο τέλος της σεζόν, μπορώ να το πω: θέλω πολύ μια νέα σεζόν», πρόσθεσε.

Σε περίπτωση νίκης το ερχόμενο Σάββατο (27/5) εναντίον της Μάιντς, ο Χούμελς θα κατακτήσει το 6ο του πρωτάθλημα, τρίτο με την Ντόρτμουντ, ενώ έχει επίσης τρία με τη Μπάγερν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!