Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο οι Μπόστον Σέλτικς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Χιτ και μείωσαν σε 3-1 τους τελικούς.

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο οι Μπόστον Σέλτικς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι με 116-99 και να μειώσουν τη σειρά των τελικών της Ανατολής σε 3-1.

Το ματς κρίθηκε σε δύο σημεία. Στη ευστοχία της Βοστώνης από το τρίποντο (18/45 και 40% έναντι 8/32 και 25%) και στην 3η περίοδο όταν οι Κέλτες με σερί 18-0 μετέτρεψαν το εις βάρος τους 61-52 στο υπέρ τους 70-61. Υπενθυμίζεται ότι καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση όταν έχει βρεθεί να χάνει με 3-0 σε σειρά best-of-seven. 150 ομάδες προσπάθησαν, 150 ομάδες απέτυχαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ που σημείωσε 33 πόντους εκ των οποίων οι 14 στην κρίσιμη τρίτη περίοδο ενώ είχε επίσης 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Από εκεί και πέρα ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 17 πόντους και ο Ντέρικ Γουάιτ είχε 16 πόντους.

Για τους Χιτ ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Γκέιμπ Βίνσεντ και 16 ο Κέιλεμπ Μάρτιν.

Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής για Ελλάδα) στο TD Garden της Βοστώνης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!