Μπαρτσελόνα: Ανακοινώνει τον Ινίγο Μαρτίνεθ μετά από προτροπή του Τσάβι ενώ παράλληλα θέλει να φύγει ο Κουντέ.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ινίγο Μαρτίνεθ.

Ο 31χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η ομάδα της Βαρκελόνης προσέγγισε τον ατζέντη του, Καρμέλο Σάντσεθ, και του έκανε πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μαρτίνεθ, που έχει 19 συμμετοχές κι ένα γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αποδέχτηκε την πρόταση των «μπλαουγκράνα» με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία.

Η απόκτηση του Μαρτίνεθ, καθώς και οι επαφές με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Αργεντινού δεξιού μπακ, Χουάν Φόιτ, οδηγεί τον Ζιλ Κουντέ στην πόρτα της εξόδου από τη Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο στόπερ να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!