Παρελθόν αποτελεί από σήμερα (24/5) ο Αντρέα Πίρλο για την Φατίχ Καραγκουμρούκ.

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα (24/5) ο Αντρέα Πίρλο για την Φατίχ Καραγκουμρούκ, έχοντας 11 νίκες, 11 ισοπαλίες και 11 ήττες στις 33 αγωνιστικές της τουρκικής Super Lig. «Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον κ. Πίρλο και τους συνεργάτες του την επόμενη χρονιά, δώσαμε σε αυτόν και στην ομάδα του χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν να σχεδιάσουν το μέλλον τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 44χρονος Ιταλός προπονητής, του οποίου το συμβόλαιο έληγε τον Ιούνιο, ανέλαβε την Καραγκουμρούκ πριν από την έναρξη της σεζόν -στις 12 Ιουνίου 2022- και αφήνει την ομάδα στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας την πέμπτη καλύτερη επίθεση και την τέταρτη χειρότερη άμυνα.

Ακόμα τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό για τους λόγους της αποχώρησής του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Πίρλο εξετάζει διάφορες προτάσεις. «Θα ήθελα να προπονήσω ομάδες όπως η Μίλαν και η Γιουβέντους. Μπορώ ακόμη και να προπονήσω την εθνική ομάδα της Ιταλίας», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!