Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος λόγω τραυματισμού θα χάσει τον τελικό. «Είναι πολύ δύσκολο γιατί θυμάμαι ότι πριν από το ματς με τον Άρη (σ.σ. όπου τραυματίστηκε) ο προπονητής μου είχε πει να μην ξεκινήσω. Τελικά είχε δίκιο. Πραγματικά υποφέρω σε κάθε παιχνίδι που δεν μπορώ να συμμετάσχω, το ζω με διαφορετικό τρόπο, έχω πει και στον προπονητή ότι ακόμα και έτσι όπως είμαι εγώ θέλω να παίξω και να βοηθήσω. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι δίπλα του αυτή τη στιγμή» είπε ο Αραούχο ο οποίος επίσης υπογράμμισε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπήρξα πολύ τυχερός που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα που είχε πάρει δύο πρωταθλήματα. Όσον αφορά τα κύπελλα, δύο φορές ήμουν άτυχος σε προηγούμενους τελικούς, ελπίζω όμως τώρα να είμαι πιο τυχερός. Οι συμπαίκτες μου θα δώσουν το καλύτερο δυνατό, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι μεταξύ μας. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Ματίας (σ.σ. Αλμέιδα) και μιλήσαμε, μου έδωσε να καταλάβω ότι έχει έρθει εδώ για να κερδίσει πρωταθλήματα, να κερδίσει κύπελλα και να κάνει μια καλή παρουσία στην Ευρώπη. Το θέμα της γλώσσας μας βοηθάει να επικοινωνούμε απευθείας ως άνθρωπος καθημερινά μιλάς με ποδοσφαιριστές για τις αξίες που τον αντιπροσωπεύουν. Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αυτό νομίζω ότι είναι κατόρθωμα του προπονητή». Σέρχιο Αραούχο

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!