Ο ΛεΜπρον Τζέιμς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Λέικερς και το μπάσκετ γενικά μετά τον αποκλεισμό από τους Νάγκετς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Λέικερς και το μπάσκετ γενικά, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (113-111) από τους Νάγκετς και τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια των playoffs.

Ο «βασιλιάς», που ήταν συγκλονιστικός με 40 πόντους, ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Τόνισε, δε, πως σε αυτήν την φάση της καριέρας του, τον ενδιαφέρει μόνο η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε:

«Δεν ξέρω εάν είναι επιτυχημένη η χρονιά, γιατί παίζω πάντα για να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα. Δεν είμαι ικανοποιημένος με μια συμμετοχή σε τελικούς περιφέρειας. Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Για να είμαι ειλικρινής έχω πολλά να σκεφθώ. Προσωπικά, για εμένα σχετικά με το μπάσκετ, έχω πολλά να σκεφθώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!