O Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα στην 5η θέση του κόσμου στην κατάταξη της διεθνούς ομοσπονδίας τένις (ATP).

O Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα στην 5η θέση του κόσμου στην κατάταξη της διεθνούς ομοσπονδίας τένις (ATP), με 4.775 βαθμούς.

Στην κορυφή της λίστας επέστρεψε ο Κάρλος Αλκαράθ, ενώ ο θριαμβευτής του τουρνουά της Ρώμης, Ντανίλ Μεντβέντεφ, σκαρφάλωσε στο Νο 2, με αποτέλεσμα να υποσκελίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς (στο Νο 3) ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πρώτη δεκάδα της ATP έχει ως εξής:

1. Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) 6.815 βαθμοί

2. Ντανίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) 6.330

3. Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) 5.955

4. Κάσπερ Ρούουντ (Νορβηγία) 4.915

5. Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) 4.775

6. Χόλγκερ Ρούνε (Νορβηγία) 4.375

7. Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) 4.270

8. Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία) 3.435

9. Τέιλορ Φριτζ (ΗΠΑ) 3.390

10. Φέλιξ Αλιασίμ (Καναδάς) 3.065

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!