Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague, καθώς με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ισπανικής ομάδας.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague, καθώς με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ισπανικής ομάδας στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Σε δηλώσεις του, ωστόσο, στην ιστοσελίδα “basketnews.com”, ο γκαρντ της «βασίλισσας» τόνισε ότι θα ξαναδει το ματς με τους «ερυθρολεύκους», καθώς υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαι σίγουρος πώς καταφέραμε να νικήσουμε».

«Αισθάνομαι κουρασμένος. Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που πετύχαμε κάτι απίστευτο» είπε ο «Τσάτσο» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ. Θα παρακολουθήσω ξανά το παιχνίδι, γιατί δεν είμαι σίγουρος πώς καταφέραμε να νικήσουμε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πολύπειρος άσος, ο οποίος έχει γενέθλια στις 12 Ιουνίου (σ.σ. είναι γεννημένος στις 12/6/1986), αναφέρθηκε επίσης στον χαρακτήρα της Ρεάλ, τονίζοντας: «Είμαστε ένας απίστευτος σύλλογος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, επειδή ξέρουμε ότι, στο τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε πλεονέκτημα».

Τέλος, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague, υπογραμμίζοντας: «Εγώ κατέκτησα τον τίτλο στο τέταρτο φάιναλ φορ μου. Έχασα δύο τελικούς πρώτα. Δεν είναι εύκολο. Είμαι υπερήφανος που έχω δύο τίτλους με την Ρεάλ και έναν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κι επίσης που έχω βρεθεί εδώ (σ.σ. σε φάιναλ φορ) οκτώ φορές. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εμπειρία που αποκτάς με το να βρίσκεσαι εδώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!