Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας και ο Πεπ Γκουαρντιόλα συνεχάρη τον Μικέλ Αρτέτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας και στην νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι, οι φίλαθλοι των «πολιτών», είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρώτου από τους τρεις στόχους, που έχουν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα για εφέτος (σ.σ. το Champions League και το κύπελλο, είναι τα άλλα δύο τρόπαια που διεκδικούν).

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους, ο Καταλανός προπονητής τη Σίτι, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στον Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος οδήγησε την Αρσεναλ σε μία εξαιρετική χρονιά στην Premier League:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θα ήθελα να πω, εκ μέρους του συλλόγου, αλλά και εκ μέρους μου, ότι συγχαίρω τον Μικέλ Αρτέτα για όσα έχει πετύχει η Αρσεναλ. Νομίζω ότι ο Μικέλ επανέφερε την Αρσεναλ, στο σημείο που ήταν στο παρελθόν. Και ήταν για πολλά χρόνια, πολύ μακρυά από αυτό το σημείο.

»Ηταν μια «μάχη», παρόμοια με εκείνη με την Λίβερπουλ τις προηγούμενες σεζόν. Η Αρσεναλ μας ώθησε στα όριά μας. Εάν δεν είχαμε νικήσει 12 σερί ματς, μετά τους 50 βαθμούς τους στο πρώτο μισό της σεζόν, θα ήταν αδύνατο να τους πιάσουμε. Εχασαν βαθμούς κι εμείς ήμασταν σε… επιφυλακή. Και στο τέλος, διατηρήσαμε τον τίτλο μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!