Σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα «Jutarnji», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποδέχθηκε τελικά τη μείωση των αποδοχών του και είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας είναι στις τελικές επαφές, πλέον, με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2025. Ντομινίκ Λιβάκοβιτς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μεταξύ ο Τεν Χαγκ κατέληξε στον τερματοφύλακα, που θα είναι η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ντε Χέα. Σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα «Jutarnji» η αγγλική ομάδα κατέθεσε πρόταση δέκα εκατ. ευρώ στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 28χρονο τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ήδη ο Λιβάκοβιτς έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!