Μια νίκη μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ βρίσκονται οι Χιτ, που διέλυσαν τους Σέλτικς με 128-102 στο Μαϊάμι και έκαναν το 3-0.

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς του NBA βρίσκονται οι Χιτ, που διέλυσαν τους Σέλτικς με 128-102 στο Μαϊάμι και έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Η ομάδα του Έρικ Σπόλστρα θα έχει την ευκαιρία να κάνει το sweep στο Game 4 που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (ξημερώματα Τετάρτης για Ελλάδα) και πάλι στο Μαϊάμι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γκέιμπ Βίνσεντ που έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους (6/9 τρίποντα) ενώ 22 πόντους (5/7 τρίποντα) πρόσθεσε ο Ντάνκαν Ρόμπινσον. Από εκεί και πέρα 18 πόντους (4/7 τρίποντα) είχε ο Κέιλεμπ Μάρτιν και 16 πόντους ο Τζίμι Μπάτλερ για τους Χιτ που σούταραν με 54,3% από τη γραμμή του τριπόντου (19/35).  NBA

Για τους «Κέλτες» ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 14 πόντους με 6/18 σουτ ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 12 πόντους με 6/17 σουτ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!