Η Μπαρτσελόνα θεωρεί σίγουρη την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσει.

Η Μπαρτσελόνα θεωρεί σίγουρη την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν, για να πάρει τη θέση του Σέρχι Μπουσκέτς στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να κρατήσει τον Γερμανό μέσο στο «Ιτιχαντ».

Η ομάδα της Βαρκελώνης θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του 32χρονου μέσου, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην Ισπανία επιμένουν πως ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά στην Αγγλία γίνεται λόγος για προσπάθεια του Πεπ Γκουαρντιόλα να κρατήσει τον «Γκούντο» στην ομάδα, με τη διοίκηση να κάνει νέα πρόταση για διετές συμβόλαιο με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Μετά τον τελικό του Champios League θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση να ελπίζει πως θα καταφέρει να τον πείσει να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!