Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, συνεχάρη τους παίκτες για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, συνεχάρη τους παίκτες για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσους Ματέο:

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, παλέψαμε και πήραμε το τρόπαιο. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα αντιδράει όταν συμβαίνει κάτι κακό.

Παίξαμε όλοι μαζί, παλέψαμε όλοι μαζί, ξέραμε πως πρέπει να μείνουμε ζωντανοί. Το κλειδί του τελικού ήταν η υπομονή. Ξέραμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία μας, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι αυτή θα είναι τόσο αργά στο ματς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.