Ολυμπιακός: Η Ζαλγκίριο Αρένα θα θυμίζει... ΣΕΦ μετά και την τελευταία άφιξη οπαδών των «ερυθρόλευκων» στη Λιθουανία.

Η Ζαλγκίριο Αρένα θα θυμίζει… ΣΕΦ μετά και την τελευταία άφιξη οπαδών του Ολυμπιακού στη Λιθουανία. Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, περίπου 7.000 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να ντύσουν στα… κόκκινα την Ζαλγκίριο Αρένα, δημιουργώντας μία εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Φυσικά όλοι θέλουν να δουν τον Ολυμπιακό να στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης και να έρχεται στην Ελλάδα μαζί με το τρόπαιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ολυμπιακός. Ολυμπιακός