«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε», δήλωσε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά το 3-0 των Νάγκετς.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε», δήλωσε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του από τους Νάγκετς (119-108) στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.

Στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος, καμία ομάδα δεν που βρέθηκε με 0-3 στα playoffs δεν μπόρεσε να ανατρέψει μια τέτοια κατάσταση και να κερδίσει τους επόμενους τέσσερις αγώνες για να κλείσει τη σειρά. Αυτή είναι η τεράστια πρόκληση που περιμένει το Λος Άντζελες απέναντι στο Ντένβερ, το οποίο χρειάζεται μόνο μία νίκη για να φτάσει στον πρώτο του τελικό πρωταθλήματος.

«Πρέπει να κερδίζουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τέταρτο παιχνίδι που έρχεται, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε», είπε ο “LBJ” που σημείωσε 23 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε», πρόσθεσε.

Γράφοντας ιστορία, «αυτή είναι η νοοτροπία μου, σίγουρα», είπε ο 38χρονος Τζέιμς, αναζητώντας ένα πέμπτο πρωτάθλημα, το οποίο θα ήταν το δεύτερο με τους Λέικερς μετά τη στέψη του 2020.

«Πρέπει να το πιστέψουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα παιδιά γιατί δεν ξέρω τι περνάει από το μυαλό τους αυτή τη στιγμή. Αλλά εξακολουθώ να το πιστεύω», επέμεινε ο Τζέιμς.

«Ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι και να συνέλθουμε, πριν προετοιμαστούμε για το ματς», για την ήδη καθοριστική 4η αγωνιστική της σειράς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!