Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, δεν μπορούσε να διαχειριστεί ακόμη πως η ομάδα του Πειραιά απώλεσε τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και το τρόπαιο, μετά τη λήξη και το... θανατηφόρο σουτ του Σέρχιο Γιουλ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, δεν μπορούσε να διαχειριστεί ακόμη πως η ομάδα του Πειραιά απώλεσε τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και το τρόπαιο, μετά τη λήξη και το… θανατηφόρο σουτ του Σέρχιο Γιουλ στα 3,2΄΄.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχει πίκρα, έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια, φτασαμε κοντά, δευτερόλεπτα μακριά από το τρόπαιο. Έτσι είναι ο αθλητισμός, όχι μόνο οι όμορφες στιγμές, αλλά και αυτές και πρέπει να το αποδεχθείς,» τόνισε ο Παπανικολάου και όταν κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη χρονιά απάντησε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν, σημασία έχει να ηρεμήσουμε, να γυρίσουμε στον Πειραιά να ηρεμήσουμε να πάρουμε τον χρόνο μας, να επεξεργαστούμε που έχει συμβεί. Είπα και την πρώτη μέρα που ήρθαμε εδώ, ότι μία ομάδα θα πάρει το τρόπαιο, αλλά και οι τέσσερις ομάδες είχαν τρομερή σεζόν και δεν είναι αποτυχία να χάνεις στον τελικό, πονάει, αλλά το να χάνεις στο τελευταίο σουτ, σημαίνει ότι ήσουν λίγα δευτερόλεπτα μακριά. Να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα, ίσως είναι ένας καλός τρόπος να επανέλθουμε».

Τι θα πει στους συμπαίκτες του ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου; «Ο καθένας θέλει τον χρόνο του να ηρεμήσει και όταν είμαστε έτοιμοι μαζί με τους προπονητές, θα πούμε πράγματα και θα πάμε παρακάτω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!