Η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στο Europa League μετά από οκτώ χρόνια, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι ικανοποιημένος από την επιτυχία των παικτών του.

Η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στο Europa League μετά από οκτώ χρόνια, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι ικανοποιημένος από την επιτυχία των παικτών του. Μάλιστα, θέλοντας να τονίσει πόσο μακριά από το Champions League βρέθηκαν οι «κόκκινοι» κατά τη διάρκεια της σεζόν είπε πως δεν άκουγαν ούτε τον ήχο του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Θα κάνουμε το Europa League τη διοργάνωσή μας. Δεν είμαι τόσο κακομαθημένος. Το ότι έχουμε ήδη προκριθεί στο Europa League είναι απίστευτο, με όλες αυτές τις ομάδες γύρω μας. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο και το κάναμε, αυτό είναι καλό.

Τόσο καιρό δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ούτε τον ήχο του Champions League, τόσο μακριά ήμασταν. Το Europe League είναι μια χαρά. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.