Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, δήλωσε βέβαιος ότι ο Μάρκους Ράσφορντ θα συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, δήλωσε βέβαιος ότι ο Μάρκους Ράσφορντ θα συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ ο Άγγλος διεθνής επιθετικός ετοιμάζεται να εισέλθει στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του με την ομάδα της Premier League.

Ο Ράσφορντ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τη Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβανομένων 16 στην Premier League.

Ο 25χρονος «απόφοιτος» της ακαδημίας της Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε συζητήσεις για μια νέα συμφωνία, αλλά ο Ολλανδός προπονητής αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ναι, ξέρω γιατί, αλλά δεν μιλάω για τη διαδικασία. Αφήστε τη διαδικασία να προχωρήσει. Για άλλη μια φορά, αυτό δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή ούτε για εμένα ούτε για τον Ράσι», είπε ο Τεν Χαγκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Για αυτόν, είναι να πετύχει περισσότερα γκολ αυτή τη σεζόν. Παίζει μια υπέροχη σεζόν και η ομάδα παίζει μια υπέροχη σεζόν. Πρέπει να μπούμε στο Champions League και να επικεντρωθούμε σε αυτό. Ο Μάρκους θέλει να μείνει και εμείς θέλουμε να μείνει, οπότε πιστεύω ότι θα τα βρούμε», πρόσθεσε.

Η Γιουνάιτεντ είναι τέταρτη στον πίνακα με 66 βαθμούς και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λίβερπουλ, η οποία είναι ένα βαθμό πίσω της στην κούρσα για την πρώτη τετράδα και την πρόκριση στο Champions League.
Η ομάδα του Τεν Χαγκ είναι επίσης στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στθς 3 Ιουνίου.

«Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη σεζόν, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να βελτιώνουμε κάθε παιχνίδι. Το να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό», συμπλήρωσε ο Τεν Χαγκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!