Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Euroleague σε φάιναλ φορ πέρασε ο Σέρχιο Γιουλ.

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Euroleague σε φάιναλ φορ πέρασε το βράδυ της Παρασκευής (19/5/2023) ο Σέρχιο Γιουλ. Ο Ισπανός γκαρντ σημείωσε 5 πόντους στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα οδηγώντας την ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό… όπου περιμένει ο Ολυμπιακός. Με αυτούς τους 5 πόντους έφτασε τους 196 σε φάιναλ φορ και ξεπέρασε κατά δύο πόντους (σσ. 194) τον άλλοτε σπουδαίο Αμερικανό, Τζέι Αρ Χόλντεν που είχε φορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της ΑΕΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρχιο Γιουλ είχε αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό στις δύο προηγούμενες από τις τρεις συνολικά φορές που έχουν βρεθεί στο παρελθόν να διεκδικούν το τρόπαιο οι δύο ομάδες: το 2013 στο Λονδίνο και το 2015 στη Μαδρίτη. Την Κυριακή (21/5) θα είναι η 3η φορά για τον Γιουλ και 4η για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μαζί με τον Γιουλ, στον τελικό του Λονδίνου και της Μαδρίτης, τη φανέλα φορούσαν και οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ρούντι Φερνάντεθ από τους παίκτες της «βασίλισσας» φέτος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!