Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Έπαιξαν περισσότερο ως ομάδα, είχαν υπομονή και στα 40 λεπτά. Η ευθύνη σε αυτές τις καταστάσεις πέφτει στον προπονητή», παραδέχτηκε και συμπλήρωσε πως «δεν βρήκα τον τρόπο να παίξουμε καλύτερα ομαδικά, να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και μοιάζαμε με ομάδα που ήθελε να κάνει πολλά σε ατομικό επίπεδο. Με ατομικές πρωτοβουλίες. Παίξαμε ως ομάδα και με ποιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά έτσι είναι το Final 4. Αν κάνεις ένα κακό παιχνίδι, πας σπίτι σου και τελειώνει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι παίκτες μου ήθελαν να κερδίσουν σαν τρελοί. Δεν έχουν σημασία τα ποσοστά, πρέπει να παίζεις σαν ομάδα και το μπάσκετ που παίξαμε ήταν κακό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε πολύ λίγα λεπτά καλού ομαδικού μπάσκετ.

Ο Μίροτιτς όπως όλοι οι παίκτες είναι άνθρωποι. Μπορούν να έχουν κακές μέρες. Έχει το δικαίωμα να κάνει ένα κακό παιχνίδι, όπως όλοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίξαμε ως ομάδα. Όλα μπορούν να συμβούν, όμως ομαδικά πρέπει να ξεπερνάμε κάθε πρόβλημα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι αφήσαμε την ταυτότητά μας, το ομαδικό μπάσκετ και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις ατομικά. Και στο τέλος πληρώσαμε το τίμημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!