Ρεάλ Μαδρίτης: Αναλυτικά όσα είπαν οι Ταβάρες, Χεζόνια και Ρούντι Φερνάντεθ για τον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Ουόλτερ «Έντι» Ταβάρες, σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ οδηγώντας σε νίκη με 78-66 τη Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα, στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του Κάουνας και μετρά αντίστροφα για «μάχη» με τον Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού στον τελικό την Κυριακή (21/5). Ο σέντερ της «βασίλισσας» δήλωσε για τη μεγάλη εμφάνισή του: «Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Πιέστηκα περισσότερο γιατί ο Πουαριέ, ο παίκτης που είναι πίσω μου έλειπε». Ρωτήθηκε αν έχει “χτίσει” μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και απάντησε: «Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι κάτι που το παίρνεις νίκη με τη νίκη και πιέζοντας τον εαυτό σου κάθε μέρα». Και όταν του ζήτησαν να πει τη γνώμη του για το αν θεωρεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το μομέντουμ, ο Ταβάρες θυμήθηκε τη σειρά «θρίλερ» με την Παρτιζάν στα πλέι οφ και τόνισε: «Προσπαθήσαμε σκληρά να γυρίσουμε και να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και τώρα θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μάριο Χεζόνια επισήμανε για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας φέτος. Δεν ήμασταν όσο κυριαρχικοί όσο είναι συνήθως η Ρεάλ στην κανονική περίοδο. Δαπανήσαμε πολύ χρόνο για να βρούμε τους ρόλους μας. Μας είχαν ξεγραμμένους όταν βρεθήκαμε στο 0-2 με την Παρτίζαν. Χάσαμε πολύ ενέργεια σε αυτή τη σειρά των playoffs, αλλά είχαμε χρόνο να ανακάμψουμε και να προετοιμαστούμε. Μας κέρδισαν δύο φορές. Τόσο εκτός έδρας, όσο και μέσα στο σπίτι μας. Παίζουν πολύ καλά όλη τη σεζόν, αλλά είναι ο τελικός της EuroLeague. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και σκληροί πνευματικά”, ανέφερε στην κάμερα της Nova ο Κροάτης φόργουορντ, που αγωνίστηκε για 33’11” στον ημιτελικό και μέτρησε 14 πόντους, με 9 ριμπάουντ». Για τελικό με τον Ολυμπιακό ο Χεζόνια υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, παίζουν πολύ καλά όλη τη σεζόν και μας κέρδισαν δύο φορές, μας νίκησαν και στη Μαδρίτη. Σε έναν τελικό πρέπει να είσαι ακόμη πιο έτοιμος πνευματικά. Θα είναι πόλεμος, σίγουρα!».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά του, ο Ρούντι Φερνάντεθ είπε: «Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα, πέτυχαν πολλά τρίποντα, αλλά αντιδράσαμε και είμαστε στον τελικό. Ένας ακόμη αγώνας τώρα. Θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει 3-0 και να ήμασταν πιο ξεκούραστοι (γέλια). Τώρα έχουμε μπροστά μας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά σε άμυνα κι επίθεση. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον τελικό της Κυριακής».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ρεάλ Μαδρίτης