Εκπληκτικοί οι Χιτ, έχοντας πρωταγωνιστή τον Τζίμι Μπάτλερ κέρδισαν ξανά τους Σέλτικς στη Βοστώνη κάνοντας το 2-0.

Εκπληκτικοί οι Χιτ, έχοντας πρωταγωνιστή τον Τζίμι Μπάτλερ που σημείωσε 27 πόντους, κέρδισαν (111-105) ξανά τους Σέλτικς στη Βοστώνη κάνοντας δεύτερο στη σειρά break και αποκτώντας τώρα προβάδισμα 2-0 στη σειρά των τελικών στην Ανατολική Περιφέρεια στα playoffs του ΝΒΑ.

Η ομάδα της Βοστώνης, που έπρεπε οπωσδήποτε να αντιδράσει μετά την ήττα του πρώτου αγώνα δύο μέρες νωρίτερα, δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες του Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος σημείωσε 34 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Μαϊάμι Χιτ επέστρεψαν από το -9 στο τελευταίο 6λεπτο του αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι η περσινή φιναλίστ βρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο πριν από τις επόμενες δύο συναντήσεις στη Φλόριντα.

Εκτός από τον Μπάτλερ, το Μαϊάμι μπόρεσε να στηριχθεί επίσης στον Κέιλεμπ Μάρτιν, ιδιαίτερα αποτελεσματικό με 25 πόντους, και στον πίβοτ Μπαν Αντεμπάγιο να κυριαρχεί εντός (22 πόντοι, 16 ριμπάουντ).

Ο τρίτος αγώνας θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει τέσσερα παιχνίδια θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!