Ο Τόμας Τούχελ αποθέωσε τον Λούκας Ερναντέζ.

Ο Τόμας Τούχελ αποθέωσε τον Λούκας Ερναντέζ: «Ανυπομονώ να μπει στο γήπεδο μαζί μας ο Λούκας Ερναντέζ. Έχει πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη του, είναι πάντα θετικός. Επηρεάζει τους άλλους ακόμα κι αν βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Είναι ξεκάθαρα ηγέτης για μένα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την κούρσα τίτλου στην Bundesliga σημείωσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η κατάσταση στον πίνακα δεν είναι εύκολη. Η καλύτερη συνταγή είναι να επικεντρωθούμε σε εμάς. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, αυτό που μετράει είναι η νίκη. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία της Λειψίας. Αν θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, είναι σημαντικό να αποτρέψουμε τις αντεπιθέσεις πριν συμβούν». Τούχελ 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.