Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν μπορούσε να βρει εξήγηση για την κατάρρευση της Μονακό στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν μπορούσε να βρει εξήγηση για την κατάρρευση της Μονακό στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την απίστευτη τρίτη περίοδο, για την νίκη, την άξιζε και προκρίθηκε στον τελικό. Είχα πει ότι για εμάς δεν θα ήταν σκληρό να ηττηθούμε, καθώς είχαμε τη λιγότερη εμπειρία από τέτοιους αγώνες, όμως τώρα είναι πικρή η γεύση. Το συναίσθημα. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση. Δεν αντιδράσαμε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο. Πιθανότατα όλοι μας θα μάθουμε από αυτό το αποτέλεσμα, έχουμε ακόμη την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι ιστορικό στο επόμενο ματς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο κόσμος σχολιάζει από τα στατιστικά και από διάφορα πράγματα που μπορεί να δει στο παρκέ, όμως η πραγματική δικαιοσύνη είναι ένας παίκτης που δεν σκόραρε, να μπορεί να κυριαρχεί στον αγώνα. Ήταν ηγέτης ο Τόμας Γουόκαπ, πήρε ευθύνες, έβαλε τους συμπαίκτες του στα σωστά σημεία, μας διέλυσε αμυντικά. Αυτά τα κρίνουμε εμείς οι προπονητές καλύτερα.

Μιλούσαμε για το τρίτο δεκάλεπτο για πέντε λεπτά, να είμαστε σκληροί, να αντιδράσουμε με την ίδια ένταση. Δεν τρέξαμε σωστά την επίθεσή μας και αυτό σκότωσε και την άμυνά μας. Σκόραραν εύκολους πόντους, ενώ ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, είχαμε μιλήσει γι’ αυτά, για τους παίκτες που κόβουν. Δεν ξέρω καν πόσους πόντους μας έβαλαν. Το ξαναλέω, δεν αντιδράσαμε και χαθήκαμε εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τρόπους για να επιστρέψουμε. Στο πρώτο μέρος όλα λειτούργησαν καλά, χάρη στην άμυνά μας. Μετά η κακή μας άμυνα άνοιξε το ματς, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!