Ο Ολυμπιακός γύρισε από το -12 του ημιχρόνου του ημιτελικού με τη Μονακό στο φάιναλ φορ της Εuroleague στο Κάουνας, όταν οι παίκτες του Μπαρτζώκα άρχισαν να παίζουν άμυνα και να γυρίζουν το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός γύρισε από το -12 του ημιχρόνου του ημιτελικού με τη Μονακό στο φάιναλ φορ της Εuroleague στο Κάουνας, όταν οι παίκτες του Μπαρτζώκα άρχισαν να παίζουν άμυνα. Μια άμυνα που οδήγησε στο ρεκόρ 27-2 στην 3η περίοδο, ρεκόρ στην Ιστορία της Euroleague. Οι Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκης ήταν ευτυχισμένοι λίγη ώρα μετά την πρόκριση και ευχήθηκαν να κατακτήσουν το τρόπαιο την ερχόμενη Κυριακή (21/5), στον τελικό. Ολυμπιακός

Ο Σάσα Βεζένκοφ είπε: «Είμαι χαρούμενος. Όλα πήγαν λάθος στο πρώτο μέρος. Ο Ουόκαπ και ο Κάνααν μας βοήθησαν πολύ. Ήταν μία κατάθεση ψυχής στο τρίτο δεκάλεπτο. Έπρεπε να αντιδράσουμε και για εμάς και για τον κόσμος μας. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά. Με όποιον και να παίξουμε θα έχουμε ίδιες πιθανότητες».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Kώστας Παπανικολάου τόνισε από την πλευρά του: «Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα, δεχτήκαμε 41π. Στο β’ μέρος δεχτήκαμε 21π. και ανοίξαμε το μομέντουμ. Βρήκαμε καθαρό μυαλό και όλα ήρθαν προς το μέρος μας. Δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα. Δεν παίζαμε καν κοντά σε αυτό που μπορούσαμε να παίξουμε. Με ανησυχούσε αν θα καταφέρουμε να το βγάλουμε στο παρκέ. Δείξαμε θέληση και κουράγιο. Θα σας δούμε την Κυριακή. Εύχομαι να πάρουμε την κούπα και το εύχομαι για όλα τα παιδιά».

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επισήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά και συγκεντρωμένοι για τον τελικό. Ήταν μια σημαντική νίκη. Ο κόουτς Μπαρτζώκας μας είπε να ηρεμήσουμε, να μην νευρικότητα και μας βγήκε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε από την άμυνα, και εκεί η Μονακό τα έχασε. Βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση, έβαλε μεγάλα σουτ ο Παπανικολάου. Ήταν ένα καλό σημάδι, ότι γυρίσαμε από το -12. Ελπίζω να βάλω κι άλλο τέτοιο τρελό… σουτ, όπως εκείνο με το ταμπλό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!