Με «μαζική» άμυνα η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό και ο Πορτογάλος την εκθείασε.

Με «μαζική» άμυνα η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό.

Πέρυσι κατέκτησε το Europa Conference League με το 1-0 επί της Φέγενορντ και στις 31 Μαΐου 2023 θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και το Europa League, καθώς απέσπασε χθες «λευκή» ισοπαλία στη «Μπάι Αρίνα» από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και σε συνδυασμό με το «αγαπημένο» της 1-0 στο «Ολίμπικο» πριν από μία εβδομάδα, έγινε φιναλίστ του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του:

«Η πρόκριση κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες, αυτές κάνουν τη διαφορά. Εάν δεν είχαμε τον Σμόλινγκ στον πάγκο για να τον χρησιμοποιήσουμε, ίσως να μην τα καταφέρναμε, θα ήταν δύσκολα για εμάς. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα σε κάθε ματς και η πρόκριση είναι αποτέλεσμα δουλειάς, εμπειρίας, τακτικής γνώσης, και το να ξέρεις πώς να μείνεις στα παιχνίδια. Είναι μία εκπληκτική ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!