Η Ναντ κινδυνεύει με υποβιβασμό και η διοίκηση των «κίτρινων» έκανε πρόταση συνεργασίας στον Πατρίκ Βιεϊρά.

Η Ναντ κινδυνεύει με υποβιβασμό και η διοίκηση των «κίτρινων» για να αποφύγει τον κίνδυνο έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Αντουάν Κομπουαρέ.

Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της σεζόν και με την ομάδα στη ζώνη υποβιβασμού της Ligue 1.

Ο 59χρονος Γάλλος προπονητής ανέλαβε την ομάδα το 2021 και την επόμενη χρονιά την οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας κάνει τα πάντα για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός και αν τα καταφέρει είναι αισιόδοξη πως θα έχει στον πάγκο της την επόμενη σεζόν τον Πατρίκ Βιεϊρά.

Ο Γάλλος τεχνικός είναι χωρίς ομάδα, μετά την απόλυση του από την Κρίσταλ Πάλας, και έχει στα χέρια του μια δελεαστική πρόταση από τη Ναντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!