Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Η EuroLeague ανακοίνωσε πως ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο MVP της διοργάνωσης.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Η EuroLeague ανακοίνωσε πως ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο MVP της διοργάνωσης.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού παρέλαβε το βραβείο από τον CEO της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα ενώ στην αίθουσα βρισκόταν και η οικογένειά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν και δικαίως πρώτευσε στην ψηφοφορία του κοινού, των δημοσιογράφων, των προπονητών και των αρχηγών των 18 ομάδων της διοργάνωσης.

Έτσι, έγινε ο τρίτος παίκτης των «ερυθρολεύκων» που φτάνει σε αυτή τη διάκριση μετά τον Μίλος Τεόντοσιτς (2009-10) και Βασίλη Σπανούλη (2012-13).

Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 17.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 38 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και των playoffs.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!