Η Μάντσεστερ Σίτι προσέγγισε τους «μπλε» για τον Κροάτη διεθνή άσο, Ματέο Κόβασιτς, και η διοίκηση της Τσέλσι σκέφτεται να τον παραχωρήσει.

Ο Ματέο Κόβατσιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και πρόκειται το καλοκαίρι να παραχωρηθεί, καθώς δεν είναι στα πλάνα της διοίκησης για τη μεσαία γραμμή των «μπλε» τη νέα σεζόν. Μάντσεστερ Σίτι

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Σίτι προσέγγισε τους «μπλε» για τον Κροάτη διεθνή άσο και η διοίκηση της Τσέλσι σκέφτεται να τον παραχωρήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς, ο οποίος ταξίδεψε στο Λονδίνο και δήλωσε πως δεν έχουν ξεκινήσει καν οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Για τον 28χρονο Κροάτη μέσο ενδιαφέρεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος αποφάσισε να μην μπει στον «πλειστηριασμό» για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκαμ, καθώς η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 130 εκατ. ευρώ και ο Ισπανός κόουτς προτιμά να μη διαθέσει αυτό το ποσό, το οποίο θεωρεί υπερβολικό και σκέφτεται τον Κόβατσιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!