Ο Μάικ Τζέιμς τόνισε πως δεν υπάρχουν φαβορί στα Final Four και ελπίζει πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τις δύο νίκες και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Μάικ Τζέιμς τόνισε πως δεν υπάρχουν φαβορί στα Final Four και ελπίζει πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τις δύο νίκες και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Τζέιμς:

Για το Final Four:

«Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ. Είχα βρεθεί ξανά σε Final Four το 2016, αλλά αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη μου φορά. Προσπαθώ να απολαύσω την στιγμή και ελπίζω να πάρουμε δύο νίκες».

Για το αν αισθάνεται ότι η Μονακό είναι το φαβορί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό επειδή τον νίκησε δύο φορές στην κανονική περίοδο:

«Δεν υπάρχουν φαβορί στα Final Four. Απλώς μπαίνεις στο παρκέ και παίζεις. Λένε ότι είναι δύσκολο να νικήσεις μία ομάδα τρεις φορές. Είναι όμως ένα παιχνίδι ο ημιτελικός και δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους αγώνες».

Για την παρουσία πολλών φίλων του Ολυμπιακού στο Final Four:

«Είναι ωραίο να έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για τον πρώτο αγώνα και έτοιμος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!