Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του την σεζόν που τελείωσε και να ετοιμαστεί για την 11η σεζόν του στο NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του την σεζόν που τελείωσε και να ετοιμαστεί για την 11η σεζόν του στο NBA.

Με post που έκανε στους λογαριασμούς του στα Social Media, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την στήριξη ενώ υποσχέθηκε να συνεχίσει να δουλεύει για να βελτιώνεται.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραφε: «Ευλογημένος που έπαιξα την 10η σεζόν μου στο NBA. Στους φίλους των Μπακς και στους θαυμαστές μου ανά τον κόσμο: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη. Ήρθε η ώρα να γίνω καλύτερος και να ετοιμαστώ για την σεζόν 11η σεζόν μου! Τα λέμε σύντομα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!