Αλλαγή ιδιοκτησιακής σελίδας έρχεται και επίσημα στην Έβερτον όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης.

Αλλαγή ιδιοκτησιακής σελίδας έρχεται και επίσημα στην Έβερτον όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης. 

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο αμερικανικός επιχειρηματικός όμιλος «777 Partners» βρήκε τη φόρμουλα με τον μεγαλομέτοχο της αγγλικής ομάδας, Φαρχάντ Μοσιρί, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της αγγλικής ομάδας, αντί 650 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Μοσίρι αποδέχτηκε την πρόταση των Αμερικανών και έως το τέλος του μήνα θ’ αλλάξει η ιδιοκτησία στην ομάδα του Λίβερπουλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!