Ο Ζούλιο Σέζαρ αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και την Ελλάδα με ένα υπέροχο μήνυμα στην ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Ο Ζούλιο Σέζαρ από καιρό ήθελε να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δει από κοντά την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ο πρώην Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, προσκλήθηκε επίσημα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για να παρευρεθεί στην φιέστα τίτλου με τον Βόλο. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ένωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έζησε απίστευτες στιγμές. Είδε παλιά και αγαπημένα πρόσωπα ενώ έλαβε και απεριόριστη αγάπη από τον κόσμο της ομάδας.

Πλέον, ο Ζούλιο Σέζαρ επιστρέφει στην Βραζιλία και με ένα υπέροχο μήνυμα μέσω Instagram έγραψε για όσα βίωσε στην Αθήνα και τη Φιλαδέλφεια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.