Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο προκειμένου να τον «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο.

Η εντυπωσιακή σεζόν της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Europa League και το ποδόσφαιρο που έχουν παίξει οι «ασπιρίνες» την εφετινή χρονιά, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Τσάμπι Αλόνσο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Τότεναμ του κατέθεσε επίσημη πρόταση πριν από λίγες ημέρες, όμως ο ίδιος την απέρριψε καθώς -όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ- δεν θέλει να αφήσει στη μέση το πρότζεκτ που ξεκίνησε με τη Λεβερκούζεν από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η δε διοίκηση της γερμανικής ομάδας έχει αποφασίσει να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ισπανό τεχνικό μετά το τέλος της σεζόν, προκειμένου να τον «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο, δεδομένου ότι αυτό ου υπέγραψε πριν από 7 μήνες λήγει το καλοκαίρι του 2024. Τσάμπι Αλόνσο

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!