Σε μια συνέντευξή του στο FOX Sports, ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το μέλλον του στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι αφήνει τις συζητήσεις στις ομάδες.

Σε μια συνέντευξή του στο FOX Sports στο Μεξικό, ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το μέλλον του στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι αφήνει τις συζητήσεις στις ομάδες, δηλαδή στην Ένωση και στη Θέλτα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε χθες το πρωί της Τρίτης με τον προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, όπου πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συζήτηση για τη νέα σεζόν, καθώς και για την υπόθεση Πινέδα.

Ο 27χρονος Μεξικανός αγωνίζεται ως δανεικός από τη Θέλτα και η Ένωση επιθυμεί να κάνει την υπέρβαση και να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το ξεκαθάρισα στον Ματίας ότι οι διαδικασίες θα ρυθμιστούν από αυτούς που κάνουν τις διαπραγματεύσεις, εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Οπότε αφήνω τις συζητήσεις στις ομάδες. Έχω μιλήσει χιλιάδες φορές με τον Ματίας πόσο όμορφο θα ήταν το νταμπλ εδώ, όπως και στην Τσίβας. Το να παίξω στο Champions League θα ήταν το πιο όμορφο πράγμα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!