Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Area52 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο NBA.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Area52 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο NBA.

Αναλυτικά όσα είπε Ντέιβιντ Μπλατ:

«Πρέπει να σκεφτείς το timing και την ηλικία κάθε παίκτη. Πιστεύω πραγματικά ότι αν ο Μίτσιτς είχε αποφασίσει να πάει νωρίτερα, θα είχε βρει το δρόμο του. Είμαι σίγουρος ότι αν ο Σάσα Βεζένκοφ αποφασίσει να πάει, θα είναι επιτυχημένος. Είναι κατάλληλος για τον τρόπο με τον οποίο παίζεται το μπάσκετ στο NBA και πιο συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο παίζει το Σακραμέντο. Νομίζω ότι έχει μεγάλη ευκαιρία να είναι επιτυχημένος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον αποκλεισμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Δεν συμφωνώ με τον εξαιρετικό προπονητή μας. Στο μπάσκετ κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Έχει να κάνει με την εμπειρία. Το πρώτο μου Final Four ήταν το 2002 με τη Μακάμπι. Χάσαμε στον ημιτελικό από τον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς είχε κερδίσει ήδη 4-5 τρόπαια. Κοιτώντας προς τα πίσω, δεν ήμουν έτοιμος».

Για τον Τσους Ματέο:

«Ήρθε μετά τον σπουδαίο Πάμπλο Λάσο σε μία κατάσταση γεμάτη πίεση και απαιτήσεις, χωρίς να έχει το πλεονέκτημα του να μην είναι έτοιμος. Η πρόκριση στο Final Four μετά από τις δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς στην έδρα της Ρεάλ ήταν εντυπωσιακή. Ακόμα και μετά από όσα έγιναν στο Game 2».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!