Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε viral ξανά με ανάρτηση που έκανε στο Instagram μετά την πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε viral ξανά με ανάρτηση που έκανε στο Instagram μετά την πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ειδικότερα, ο αστέρας του ΝΒΑ ανέβασε ένα story από μια παλιότερη επίσκεψή του στο “San Siro” και εξέφρασε την υποστήριξή του στην Ίντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως είναι γνωστό, οι “νερατζούρι” πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League μετά από 13 χρόνια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το πανηγύρισε με την καρδιά του.

Ωστόσο, στο poll που πρόσθεσε στο εν λόγω story, έκανε λάθος αναφορικά με την έτερη… φιναλίστ.

Συγκεκριμένα, έβαλε ως επιλογές τις Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, η Σίτι αγωνίζεται στον άλλο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και όχι με την Μπάγερν Μονάχου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!