Ο Ραφαέλ Βαράν, είναι ένας από τους πλέον αρμόδιους για να... περιγράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το έκανε αποθεώνοντάς τον.

Ο Ραφαέλ Βαράν, είναι ένας από τους πλέον αρμόδιους για να… περιγράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός και ο Πορτογάλος επιθετικός, είχαν πολλές κοινές εμπειρίες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κυρίως στην Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί μεταξύ τους, μία ισχυρή φιλία, καθώς έπαιξαν μαζί για σχεδόν οκτώ χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ερωτηθείς για τον διάσημο Πορτογάλο, από την «BT Sport», ο Ραφαέλ Βαράν, αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», δεν δίστασε να εκφράσει ανοικτά την γνώμη του:

«Ο Κριστιάνο, πρόσεχε τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια. Η αποφασιστικότητά του ήταν τεράστια, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Γι’ αυτό λέμε, ότι είναι μία… μηχανή. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν σταματά ποτέ. Πάντα θέλει περισσότερα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!