Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Ρολάν Γκαρός, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο.

Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Ρολάν Γκαρός, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του φημισμένου τουρνουά του Παρισιού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής δεν μπόρεσε ν΄ αγωνιστεί ούτε στο Australian Open, τον περασμένο Ιανουάριο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μένοντας εκτός στη συνέχεια από όλα τα τουρνουά.

Ο Κύργιος, Νο 26 στον κόσμο, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Grand Slam του Παρισιού, που θα διεξαχθεί από τις 28/5 έως τις 12/6.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!