Η «Marca» αναφέρθηκε στις συζητήσεις μεταξύ του Αντόνιο Κορδόν και του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός εκτός από προπονητή αναζητά και ανθρώπους προκειμένου να στελεχώσει και το υπόλοιπο επιτελείο του. Μία θέση είναι και αυτή του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα, υπάρχουν συζητήσεις με τον Αντόνιο Κορδόν και οι Πειραιώτες περιμένουν άμεσα την απάντησή του, θετική ή αρνητική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, η «Marca» αναφέρθηκε στις συζητήσεις μεταξύ του Αντόνιο Κορδόν και του Ολυμπιακού:

«Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό ο Αντόνιο Κορδόν που έφυγε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπέτις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αποχώρησή του έγινε κατόπιν δικής του επιθυμίας, θεωρώντας ότι είχε κλείσει ένας κύκλος. Ο Κορδόν περιμένει νέες προκλήσεις που θα μπορούσαν να είναι στον ελληνικό σύλλογο».

Ο Κορδόν έχει εργαστεί στη Βιγιαρεάλ (1999-2016), στη Μονακό (2016-2017), στο Εκουαδόρ (2019-2020) και στη Μπέτις (2020-2023).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!