Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει το καλοκαίρι περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει κλείσει τους Κιπ και Τίμπερ.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει το καλοκαίρι περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς βλέπει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των Χάρι Μαγκουάιρ και Βίκτορ Λίντελοφ, ενώ ο Ραφαέλ Βαράν αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς, και θα κινηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση δύο αμυντικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror» η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Κιμ Μιν Γιάε.

Ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης διεθνής στόπερ της Νάπολι, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει φέτος στην Ιταλία, έχει ρήτρα εξαγοράς 50 εκατ. ευρώ και η Μάντσεστερ θα τα διαθέσει, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ολλανδός τεχνικός επίσης θέλει να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Τζούριεν Τίμπερ από τον Αγιαξ.

Αυτός τον ανέδειξε στην πρώτη ομάδα και θεωρεί πως ο 20χρονος Ολλανδός στόπερ μπορεί να δώσει λύσεις στους «κόκκινους διαβόλους».

Επίσης εκτός από τους Μαγκουάιρ και Λίντελοφ, από τη Γιουνάιτεντ θα φύγουν δύο ακόμη αμυντικοί: Οι Φιλ Τζόουνς και Αξελ Τουανζέμπε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!