Ο Τζα Μοράντ βρίσκεται ακόμα σε δύσκολη θέση όπως και το υπόλοιπο αυτής της χρονιάς, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με νέο αποκλεισμό.

Ο Τζα Μοράντ βρίσκεται ακόμα σε δύσκολη θέση όπως και το υπόλοιπο αυτής της χρονιάς, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα.

Αρχικά, απομακρύνθηκε από την ομάδα των Μέμφις Γκρίζλις για ένα διάστημα, όταν σε ένα live video στο Instagram εμφάνισε ένα όπλο.

Αν και επέστρεψε και ολοκλήρωσε τη σεζόν με την ομάδα του, αυτή τελικά αποκλείστηκε από τους Λέικερς και κάπως έτσι τα προβλήματα επανήλθαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα ακόμη βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει τον Τζα Μοράντ ως συνοδηγό στο αυτοκίνητο ενός φίλου του με ένα όπλο να εμφανίζεται στο πλάνο και να έχει προκαλέσει νέα έρευνα από το NBA για τον ίδιο.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει περισσότερο από το μισό της σεζόν, σύμφωνα με τον Κρις Μάνιξ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!